Kenny

Het ontstaan van Healtality

Tijdens mijn voetbalcarrière bij NEC Nijmegen maakte ik voor het eerst kennis met personal training. Ik zag wat er met de juiste begeleiding mogelijk was. Zowel fysiek als mentaal maakte ik in een korte tijd enorme stappen. Vanaf dat moment begon ik mij te verdiepen in het vak en daaruit ontstond een nieuwe missie: doormiddel van training en coaching mensen begeleiden naar een fit en gezond leven.

Vlak voor de Corona pandemie in 2020 werd mijn droom werkelijkheid: mijn personal training gym in Nijmegen. Ruim 10 jaar topsport ervaring, opleidingen, werkervaring als personal trainer, group trainer & coaching van de marktleiders in de industrie heb ik samengebracht tot een uniek concept onder de naam: Healtality.

“Doormiddel van Small-Group Personal Training en coaching op gebied van voeding & leefstijl werk jij binnen onze community aan een fit en gezond leven.”

Kenny Elders – Eigenaar & coach Healtality


Opleidingen


Kernwaarden

Kernwaardes

Kernwaarden

In de reis naar persoonlijke ontwikkeling en fitness bij Healtality zijn commitment, gemeenschap en coaching de sleutels tot opmerkelijke resultaten. Toewijding aan consistente routines wordt versterkt door de ondersteunende gemeenschap, terwijl de combinatie van coaching en persoonlijke inzet leidt tot duurzame vooruitgang.

Het begrip dat vooruitgang niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal is, versterkt de connectie tussen coach en individu. Samen vormen deze elementen een krachtige basis van groei en welzijn, dat de deur opent naar blijvende transformatie in zowel de gym als het dagelijks leven.


Volg ons op Instagram