SEMI-PRIVATE PERSONAL TRAINING

Maak kennis met personal training

6 weken challenge

  • 3x per week Semi-Private Personal Training
  • Meting & bewegingsanalyse
  • 6 weken plan inclusief voedingsbegeleiding & leefstijlcoaching

€295

Persoonlijke programma's

Presteren

Doelgericht werken aan jouw doelen

Streef je naar positieve veranderingen in je leven, maar liever op een rustiger tempo? Dan is dit programma perfect voor jou. Met persoonlijke begeleiding en een flexibel schema van minimaal 2 sessies per week, bieden we de ideale balans voor een geleidelijke transformatie. Ontdek hoe je jouw doelen bereikt zonder druk, en begin vandaag nog aan jouw reis naar een verbeterde levensstijl.


Presteren+

In een rechte lijn naar jouw doelen

Verlang je naar een totale verandering in je leven, met een duidelijk pad naar het behalen van je doelen? Dan is dit programma speciaal voor jou ontworpen. Met onze intensieve coaching, gecombineerd met 3-4 sessies per week, garanderen we een volledige transformatie in korte tijd.


Onderhoud

Behoud van een gezonde leefstijl

Wil je de bereikte doelen in je leven behouden en genieten van een programma dat zich richt op onderhoud? Ons speciale onderhoudsprogramma biedt de perfecte ondersteuning. Met aangepaste begeleiding en een flexibel schema, dat je de vrijheid geeft om op jouw eigen tempo te blijven werken aan je doelen. Dit programma is ontworpen om je te helpen een gezonde levensstijl te handhaven, zodat je blijvende resultaten kunt ervaren. Begin vandaag nog met investeren in de langdurige welzijn van jouw toekomst.


Voeding

Onze programma’s worden specifiek op jou als individu afgestemd, met coaching van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat jij gegarandeerd resultaten behaalt. Onze community biedt een inclusieve trainingservaring waarin iedereen zichzelf kan zijn.

"De check-ins zorgen voor betere inzichten in mijn traject." - Nacima

Voeding

Coaching

Onze programma’s worden specifiek op jou als individu afgestemd, met coaching van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat jij gegarandeerd resultaten behaalt. Onze community biedt een inclusieve trainingservaring waarin iedereen zichzelf kan zijn.

 

 

“Doordat ik weet welke keuze’s ik kan maken om mijn doelen te behalen hoef ik mij niet vast te houden aan een bepaald voedingsschema. Dit zorgt ervoor dat ik flexibel ben en een goede relatie tot voeding behoud.” – Lisa

Coaching

Veel gestelde vragen

Ik vind het intimiderend om in een sportschool te trainen, is dit iets voor mij?

Binnen onze inclusieve community traint ieder individu onder begeleiding van een professional op zijn of haar niveau. Dit zorgt voor een prettige en veilige trainingservaring.

Hoe vaak moet ik trainen om resultaat te behalen?

De minimale frequentie is 2x per week. Gemiddeld trainen leden 3x per week. De trainingsbelasting wordt afgestemd op jouw belastbaarheid.

Wat zijn de tarieven na het 6 weken programma?

Na afloop van het 6-weken programma evalueren we samen welke vorm van begeleiding het meest geschikt is voor jou en wat binnen jouw mogelijkheden past. Op basis hiervan stellen we de kosten voor verdere begeleiding vast.


Ben jij klaar voor een fit en krachtig leven?